Val op tussen uw concurrenten met een website van Alexo!

Tegenwoordig hebben veel bedrijven een website. De kunst is om op te vallen tussen de concurrenten. Hoe u dat doet? Daar zijn veel mogelijkheden voor maar de meest belangrijke zijn: een vernieuwend ontwerp een heldere opzet en duidelijke taal. Met Alexo bent u verzekerd van een professionele website waardoor uw website zal opvallen en u meer potentiele klanten zal opleveren.

Alexo heeft een zeer brede klantenkring. Van Panasonic BelgiŽ tot de plaatselijke paardenfokkerij. Of het nu gaat om het vernieuwen of opwaarderen van uw huidige site of om een complete nieuwe website, ieder project verdient volgens ons de nodige aandacht.

Een volledige functionele website hoeft helemaal niet duur te zijn. U heeft al een website vanaf Ä400,-. Omdat wij vanaf het begin vormgeving combineren met vindbaarheid is uw website altijd geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google. U betaalt daarvoor bij ons nooit iets extra's.

Bent u op zoek naar een nieuwe website of wilt u uw huidige website eens tegen het licht houden? Neem dan eens contact met ons op.

  • ALEXO biedt u vernieuwende designs op basis van de huidige programmeer techniek. Daardoor valt uw website op tussen die van uw concurrenten.
  • ALEXO beschikt over meer dan 8 jaar aantoonbare ervaring in vormgeving en E-marketing.
  • ALEXO kan uw design ook doorvoeren en toepassen bij al uw andere bedrijfsuitingen zoals gedrukte media.
neem nu contact op
  • ALEXO is het bureau voor webdesign, vormgeving en E-marketing gevestigd in Ninove. Heeft u een website of wilt u met een website starten, neem dan eens contact op met ALEXO.