Neemt zorgen uit handen zodat u datgene kunt doen wat u moet doen.
Wij nemen zorgen uit handen zodat u uw tijd kunt besteden aan wat u werkelijk wilt doen: namelijk het verkopen van uw producten of diensten. Door een onderhoudspakket af te sluiten heeft u weinig omkijken naar uw website. Uw website functioneert en nieuwe updates worden automatisch geplaatst. Wel zo eenvoudig. Voor iedere website kan een onderhouds pakket op maat worden gemaakt. Precies volgens uw wensen.

Heeft u vragen? Onze supportafdeling zorgt altijd voor een zeer snelle terugkoppeling.

Update uw website

Zorg er voor dat u uw website regelmatig update met nieuwe informatie of leuke aanbiedingen. Ook nieuwe media zoals foto's zijn leuk voor bezoekers. Besteed het plaatsen van updates uit en bespaar moeite en tijd.

De wereld draait door

Bent u er zeker van dat uw website voldoet aan de laatste standaard? Dat uw website juist functioneert bij de diverse browsers, waaronder Internet Explorer, Firefox en Safari? Ga voor zekerheid, ga voor Alexo.

STAPPENPLAN
  • Zorg dat uw website goed functioneert onder alle browsers;
  • Voorkom technische problemen met automatische updates;
  • Update uw website regelmatig zodat deze attractief blijft;
neem nu contact op
  • ALEXO is het bureau voor webdesign, vormgeving en E-marketing gevestigd in Ninove. Heeft u een website of wilt u met een website starten, neem dan eens contact op met ALEXO.